Organisatie

Missie/visie

Gebe Interieurbouw is specialist als het gaat om kwalitatief hoogwaardige, duurzame maatwerk oplossingen. Het tekenen, engineeren en produceren van alle producten gebeurt in de modern uitgeruste werkplaats in Helmond. Daarbij wordt de klant van A t/m Z ontzorgd. De organisatie volgt de marktontwikkelingen op de voet, o.a. ten aanzien van duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en BIM.

Onderscheidend vermogen

Gebe Interieurbouw maakt deel uit van CCG Holding, een groep bedrijven gespecialiseerd in de inrichting en realisatie van hoogwaardige interieurs, cleanrooms en algemene bouw in o.a. de eerstelijns en tweedelijns zorg, hospitality, kantoren- en utiliteitsbouw en luxe villabouw. Door gezamenlijk proactief kennis en kunde te bundelen, worden klanten beter en efficiënter ontzorgd. One-stop-shopping, met één aanspreekpunt bespaart partijen tijd en geld en wordt overlast tot een minimum beperkt. Zeker in renovatieprojecten, waarin processen ongehinderd doorgang moeten kunnen vinden, is deze aanpak ideaal.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Duurzaamheid, milieumanagement en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn optimaal verweven in het bedrijf. In de dagelijkse praktijk wordt gezocht naar de balans tussen de drie P’s: People (mensen), Planet (milieu) en Profit (economische winst). Gebe Interieurbouw is VCA en FSC/PEFC-gecertificeerd.

Erkend Leerbedrijf

Opleiding en scholing staan bij alle bedrijven hoog in het vaandel. Gebe Interieurbouw biedt stageplaatsen aan voor leerlingen van diverse praktijkopleidingen. Hiervoor wordt actief samengewerkt met BosMti Groep, een samenwerkings­verband van bedrijven in de meubel-, timmerindustrie en interieurbouw in de regio Zuidoost Brabant.